Webmaster
Alliance Data

Erhverv detailside
 
Murer

Nybygning, renovering, kalkning og specialopgaver
Annoncebillede

Horbelev murerfirma
Tom Rasmussen
Torvegade 19
4871  Horbelev
Tlf.:54445268
Mail:
mmtmr@mail.tele.dk
Hjemmeside:ingen
Kontakt Horbelev murerfirma

 

Hvad er Horbelev murerfirma egentlig?

Efter ca. 17 år med kun nybygning af huse, og senere udstykning, renovering og salg af ejerlejligheder i større byer på Lolland Falster, startede jeg som murermester i Horbelev i 1990. Dette giver sammenlagt 35 år som selvstændig håndværker.

Perioden fra '90 og frem til i dag, med en bred lokal kundekreds, har betydet meget for mig og mine ansatte, som også kommer fra lokalområdet, altid med en lang ansættelsesperiode.

Hvilket arbejde udfører vi:
Ja, det spænder bredt. - Vi bygger nye huse og tilbygninger, - renoverer baderum, ombygger vandværker, - kalker kirker og præstegårde, således hele 3 kirker i 2008.
De seneste år har budt på andre kreative opgaver. En koncertbygning på Lolland, samme sted opført skorstene liggende på "stole", som man skulle - dengang i gamle dag-, og sågar en meget spændende vinkælder kreeret sammen med kunden.

Lokale firmaer er mine samarbejdspartnere.
Det er meget vigtigt for mig at have gode samarbejdspartnere, hvor kemien er til stede, hvilket betyder at jeg altid trygt kan henvise til kloak, tømrer, elektrikker, og vvs-firmaer, som optræder i mit netværk. Samme firmaer vil også kunne indgå i et samarbejde med mig som hovedentreprenør.

Med venlig hilsen
Tom Rasmussen


Vi anbefaler

EDB Alliance Data
 www.alliancedata.dk

 

 

Tilbage til Erhverv oversigt

Nyheder

Kontakt os

Er du jobsøgende? Så kan du gratis oprette en jobprofil på Femenrbælt Portalen. Indtast din profil her.

Indtast din profil her